ICV 12. radionica

Tema radionice: Balanced Scorecard Datum: 26.05.2014.

ICV 12. radionica

Balanced Scorecard is Management, not Measurement!

Dana 26.05.2014. godine u Zagrebu u prostorijama poduzeća Kraš održana je 12. ICV radionica sa sjajnim Herwigom Friedagom kao gostom predavačem iz Berlina, koji je sve prisutne uveo u svijet Balanced Scorecard-a.

Case study je razvijen na poduzeću DOK-ING d.o.o., izuzetno perspektivnom i cijenjenom hrvatskom izvozniku. Kroz cijelu radionicu polaznici su u radnim grupama (čiji se je sastav kontinuirano izmjenjivao) razrađivali nove mogućnosti strateškog razvoja poduzeća pomoću BSC metodologije.

G. Friedag jedan je od vodećih ljudi ICV-a, ali prije svega jedan od najpoznatijih njemačkih konzultanata za implementaciju BCS koncepta u poduzeća (www.friedag.com).

Kako je to izgledalo možete vidjeti na slikama…

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.