ICV 11. radionica

Tema radionice: Upravljanje zalihama Datum: 07.02.2014.

ICV 11. radionica

Jedanaesta ICV kontroling radionica – radne skupine Hrvatska održana je dana 07.02.2014. godine u terminu od 09:00 do 16:30 sati u prostoru tvrtke Kontroling Kognosko d.o.o. na adresi Jaruščica 1E, Lanište, Zagreb.

Dogovorena je tema bila svima vrlo interesantna: “Upravljanje zalihama”.

Trideset šest polaznika radionice sa područja čitave RH te BIH u interaktivnom okruženju “proradilo” je predloženu temu. Predavači zajedno sa  Jasminom Očko Kontroling Kognosko d.o.o. kvalitetnim su prezentacijama i pojašnjenjima te prikazanim rezultatima do kojih su došli u svojim poduzećima u ovoj su cjelodnevnoj radionici ispunili očekivanja ostalih polaznika, a kompletan događaj svima je bio iznimno koristan te iskoristiv u daljnjem poslovanju. Obzirom da su predavači iznijeli praktičnu problematikuiz svakodnevnog opisa poslova polaznici su se mogli prepoznati te predmetna rješenja i preporuke pokušati prenijeti u svoje poslovanje.

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.