ICV 10. radionica

Tema radionice: Planiranje Datum: 18.10.2013.

ICV 10. radionica

Deseta ICV kontroling radionica – radne skupine Hrvatska održana je dana 18.10.2013. godine u terminu od 09:00 do 16:30 sati u novom prostoru tvrtke Kontroling Kognosko d.o.o. na adresi Jaruščica 1E, Lanište, Zagreb

Dogovorena tema je svima vrlo interesantna: “Planiranje”.

Trideset polaznika radionice sa područja čitave RH u interaktivnom okruženju “protreslo” je predloženu temu. Predavači su kvalitetnim prezentacijama i pojašnjenjima te rezultatima do kojih su došli u svojim poduzećima ispunili očekivanjao stalih polaznika, a kompletan događaj svima je bio iznimno koristan. Vjerujemo da će slijedeće planiranje imati vrlo kvalitetnu podlogu na primjerima koji su izneseni na ovoj radionici.

 

Kako je bilo pogledajte na slikama iz albuma:

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.