ICV 1. radionica

Tema: Planiranje - nužnost ili noćna mora Datum: 30.11.2010.

ICV 1. radionica

Prvi susret ICV radne skupine – Hrvatska u organizaciji voditeljice radne skupine Jasmine Očko održan je dana 30.11.2010. godine u hotelu Antunović.

U fokusu ove prve radionice bilo je predstavljanje ICV – Međunarodne asocijacije kontrolera i predstavljanje programa radne skupine Hrvatska.

Gošća ovog susreta bila je voditeljica ICV radne skupine Slovenija – gđa Dragica Erčulj.

Tema prve kontroling ICV radionice: Planiranje- nužnost ili noćna mora.

Već na prvom susretu pozabavili smo sa radnim zadatkom – simulacijom procesa planiranja u poduzeću iz vizure prodaje, nabave, marketinga i kontrolinga.

Tridesetak kontrolera, menadžera, ali i ostalih zainteresiranih za kontroling, složno su i sigurno prionuli na posao, pa je već sada jasno da neće biti problem u budućnosti usmjeravati tijek radionice i na složenije zadatke.

Također, dogovoren je termin druge ICV radionice radne skupine Hrvatska i to dana 09.03.2011. godine sa početkom u 9,00 sati. Tema radionice – “One Page Only Report” – jedan od najčešćih zahtijeva svakog menadžera i jedan od najvećih izazova svakog kontrolera.

Mjesto održavanja radionice: Sjedište tvrtke Microsoft Hrvatska, Turinina 3, 10010 Zagreb.
Zahvaljujemo Upravi Microstoft Hrvatska što nam je omogućila korištenje svog prostora namijenjenog edukacijama i radionicama

Prvi kontroling susret ICV radne skupine – Hrvatska održan dana 30.11.2010. godine u prostoru hotela Antunović u Zagrebu:

http://youtu.be/LN7kFMdp6X8
Kognosko kontroling – ICV:Prva radionica “Kako je sve počelo”?
http://youtu.be/mvMbnjIuDBc
Kontroling Kognosko-ICV: Analiza grupnog zadatka!
http://youtu.be/sSlfW8TT1Y8
Kontroling Kognosko-ICV: Mišljenja sudionika radionice!

Galerija slika

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.