ICV 34. radionica

Tema: Stara dobra statistika ima novi život Datum: 01.10.2021.

ICV 34. radionica

Tema: Stara dobra statistika ima novi život!

.

Termin održavanja: 01. listopad 2021.
Održavanje:  ON LINE VIA ZOOM
.
Kontroling je sjajno mjesto za korištenje statističkih funkcija, a svi ih imamo na dohvat ruke (Excel). Ove funkcije sada su aktualnije nego ikada prije i vrijeme je da razmijenimo znanja i iskustva i na tom području.
.
Bilo nam je iznimno zadovoljstvo na ovoj radionici ugostiti najpoznatijeg profesora matematike i statistike u Hrvatskoj – Tonija Miluna!
.
Toni nam je pokazao kako neke statističke funkcije možemo brzo i jednostavno implementirati u kontrolersku praksu, a sudionici su mogli na licu mjesta riješiti i neke svoje dileme.
.
Ova ICV radionica, kao i mnoge druge ranije, bila je u potpunosti interaktivna, a okupilo se ponovo oko 30-tak članova..

Veselimo se novoj sezoni radionica i ponovnom druženju sa Vama!

Kontroling Kognosko Team!

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.