ICV 34. radionica

Tema: Stara dobra statistika ima novi život Datum: 01.10.2021.

ICV 34. radionica

Tema: Stara dobra statistika ima novi život!

.

Termin održavanja: 01. listopad 2021.
Datum održavanja:  ON LINE VIA ZOOM
.
Kontroling je sjajno mjesto za korištenje statističkih funkcija, a svi ih imamo na dohvat ruke (Excel). Ove funkcije sada su aktualnije nego ikada prije i vrijeme je da razmijenimo znanja i iskustva i na tom području.
.
Veliko nam je zadovoljstvo najaviti i našeg gosta – na ovoj radionici pridružiti će nam se najomiljeniji profesor matematike i statistike u Hrvatskoj – Toni Mulun!
.
Toni će nam pokazati kako neke statističke funkcije možemo brzo i jednostavno implementirati u praksu, a sudionici će moći na licu mjesta riješiti i neke svoje dileme.
.
Ova ICV radionica, kao i mnoge druge ranije, biti će u potpunosti interaktivna, stoga su pozvani svi ICV članovi – kao i oni koji to tek žele postati – da nam pošalju svoje primjere korištenja statističkih funkcija u Excelu. Želja nam je razmijeniti među polaznicima što više konkretnih primjera iz prakse koji se mogu odmah implementirati i koristiti.

.

Raspored radionice:

09:00-10:30 1. Blok – Toni Milun – Odabrani primjeri primijenjene statistike u kontrolingu
10:30-10:45 pauza
10:45-12:00 2. Blok – Toni Milun – Odabrani primjeri i diskusija
12:00-12:30 pauza
12:30-14:30 3. Blok – Primjeri sudionika – najbolje prakse korištenja statistike u kontrolingu.
.
Molimo pošaljite nam svoje materijale koje želite prezentirati na info@kognosko.hr.
.
Kako bi vam mogli poslati link za Zoom, molimo vas također prijavite se na info@kognosko.hr.
.
Veselimo se novoj radionici i ponovnom druženju sa vama!

Kontroling Kognosko team

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.