Prvi puta zajedno Zebra BI i Power BI

.

Prvi puta zajedno Zebra BI i Power BI

50 polaznika imalo je prilike upoznati najnoviji svjetski trend menadžerskog izvještavanja – prikaz najbolje prakse izrade dashboarda sa alatom Power BI.

Ekskluzivna prezentacija održana je dana 18.4.2018. godine u Zagrebu, hotel Antunović

Poduzeće Zebra BI  vodeći je kreator certificiranih IBCS rješenja za izvještavanje u alatima MS Excel i Power BI. Na ovoj prezentaciji pokazati će tehnike za izgradnju interaktivnih izvješća i nadzornih ploča sa alatom Power BI i Zebra BI visuals.

Također, predstavili smo niz rješenja i trikova za izgradnju napredne nadzorne ploče koja krajnjim korisnicima pruža detaljan i lako razumljiv prikaz poslovanja.

Objasnili smo kako izbjeći loše dizajnerske zamke i predstaviti najbolje prakse i alate modernog interaktivnog izvještavanja za menadžment.

U tijeku prezentacije kreiran je praktičan primjer prodajne nadzorne ploče pomoću najnovijih vizualizacija Zebra BI visuals for Power BI.

Predavač g. Andrej Lapajne suosnivač je udruženja IBCS (International Business Communication Standards) i osnivač Zebra BI.

TOP features:

https://zebrabi.com/pbi/top-features-zebra-bi-custom-visuals-power-bi/

 

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.