Najnoviji svjetski trendovi u kontrolingu dolaze u Kognosko u realnom vremenu

Najnoviji svjetski trendovi u kontrolingu dolaze u Kognosko u realnom vremenu

Najvažniji zadatak Kognoska je trajno ostati predvodnik u stvaranju novih rješenja u kontrolingu u Hrvatskoj, ali i prijenosu kontrolerskih trendova koje je kreirala najbolja svjetska praksa. Stoga smo i ove godine dali sve od sebe da tu poziciju i održimo.

MUNCHEN – TRAVANJ 2018

Tradicionalno u travnju već 43 godine održava se najveći kontrolerski događaj na svijetu – Congress der Controller. Svake godine Kognosko je aktivni sudionik kao predstavnik ICV-a za Hrvatsku i sjedište radne skupine ICV Croatia I. Ovo je idealni trenutak za upoznavanje sa dostignućima svjetske kontrolerske zajednice, ali i ugovaranje budućih aktivnosti koje ćemo uz pomoć kolega iz svijeta u idućim mjesecima donijeti u Hrvatsku.

BERLIN – SVIBANJ 2018.

Već 4 godine Jasmina Očko član je međunarodne ICV-radne skupine konzultanata koja radi na projektu unapređenja poslovanja u target company. Zadatak ove skupine je analizirati te naposljetku dati ideje, prijedloge i sugestije za moderno upravljanje u svim područjima kompanije.

Ove godine target company je AUTODOC iz Berlina. Pravo je zadovoljstvo surađivati sa kolegama iz Europe i menadžmentom ove velike njemačke kompanije.

LONDON – LIPANJ 2018.

Ovogodišnja glavna IBCS (International Business Communication Standards) konferencija održana je u Londonu. Na ovoj konferenciji svake godine imamo prilike vidjeti razvoj i nove primjere primjene IBCS-a iz cijelog svijeta. Zahvaljujući suradnji sa IBCS-om ove godine dovodimo idejnog začetnika IBCS koncepta – g. Rolfa Hicherta kao keynote speakera na 6. Međunarodnu konferenciju u Hrvatskoj koja će se održati 15. studenog u Zagrebu.

NEW YORK – KOLOVOZ 2018.

Izvrsni svjetski centri za razvoj upravljačkih vještina organizirani su diljem Amerike. Nakon par godina stanke ponovo smo imali smo priliku u New Yorku sudjelovati na sjajnim poslovnim edukacijama za Accounting, Finance and Data Science koje se održavaju u sklopu ljetne poslovne škole na Manhattanu.

BEČ – RUJAN 2018.

Rad u Međunarodnoj ICV skupini sa 12 konzultanata iz brojnih zemalja podrazumijeva ulaganje svog znanja, truda i vremena, ali i fantastično međunarodno iskustvo u raznim poduzećima i sa međunarodnom skupinom kontroling-stručnjaka.

Jednu od vrlo konstruktivnih radionica na rješavanju problema ovogodišnje target-company organizirati ćemo ove jeseni u Beču. Ovaj susret omogućiti će uspješni završetak rada na 4. međunarodnom ICV projektu na njemačkoj kompaniji AUTODOC.

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.