Međunarodno iskustvo

.

 

Od 2015. godine Jasmina Očko je član međunarodnog tima ICV experata

 

ICV international work group – come together, work together, learn together, develop together

ICV – Međunarodna udruga kontrolera na inicijativu višegodišnjeg člana g. Herwiga Friedaga, formirala je 2015. godine međunarodnu radnu skupinu kontroling stručnjaka iz cijele Europe. Ova skupina okuplja iskusne kontrolere i konzultanate iz raznih zemalja, isključivo članova ICV-a. Osnovni cilj je razmjena znanja i iskustva među stručnjacima širom Europe, ali i direktna korist za odabranu tvrtku.

Svake godine jedna tvrtka (target company)  analizirana je od strane međunarodnog tima stručnjaka, te oplemenjena idejama, sugestijama i prijedlozima vezano uz suvremeno upravljanje poslovanjem u svim segmentima poduzeća.

Za ovakvu podršku od strane ICV – stručnog tima u obzir dolaze poduzeća iz bilo koje zemlje svijeta. Stručni tim odabire ciljanu kompaniju i radi na projektu godinu dana pro bono. Sudionici međunarodne radne skupine moraju biti spremni uložiti značajnu količinu svog vremena u ovaj projekt. Uz to oni putuju minimalno 2 puta u odabranu kompaniju, a između posjeta grupa radi on-line – sve u cilju rješavanja predmetnog područja.

Maksimalan broj sudionika u radnoj skupini je 20, a cilj je imati sudionike iz što više zemalja, stoga je iz jedne zemlje moguće uključiti maksimalno 3 sudionika. Službeni jezik je engleski. Svi članovi stručnog tima doživljavaju ovaj rad kao sjajan način za podizanje vlastitih kompetencija i iskustava, što je razlog za veliki entuzijazam grupe.

 

DETALJE O PROJEKTIMA I RADU ICV WG INTERNATIONAL MOŽETE PROČITATI NA:

 

SLUŽBENOM DOKUMENTU ICV WG INTERNATIONAL 2021.

SLUŽBENOJ STRANICI ICV WG INTERNATIONAL

 

ZAVRŠENI PROJEKTI:

2015. GODINA: 
NOMAX trading, Piekary Śląskie, Poland

2016. GODINA:
LUG Light Factory, Zielona Góra, Poland

2017. GODINA:
MDM, Ljubljana, Slovenia

2018. GODINA:
AutoDOC, Berlin, Germany

2019. GODINA:
TUSGSAL, Badalona near Barcelona, Spain

 

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.