Elaborat o kontrolingu

Elaborat o kontrolingu služi kao dokaz kvalitetnog upravljanja sustavom gdje „se svi konci drže u rukama“, te svu svoju snagu pokazuje kroz konkretnu pomoć pri najrazličitijim poduzetničkim aktivnostima

Uvođenje kontrolinga uz naše stručno vodstvo, donosi dodanu vrijednost u vidu „Elaborata o kontrolingu“. Tijekom cijelog projekta uvođenja kontrolinga koji se odvija prema unaprijed utvrđenim fazama (definiranim u hodogramu aktivnosti), sve aktivnosti se evidentiraju u obliku mjesečnih izvještaja o radu.

Kako nastaje sređeni sustav

Izvještaji se kontinuirano prikupljaju kao unikatna znanja koja omogućavaju svim zaposlenicima detaljan uvid u svaku promjenu koju je kontroling donio.

Isto tako, ti podaci omogućavaju prijenos znanja na svakog novog zaposlenika kako u kontrolingu tako i izvan njega.

Unikatnost elaborata proizlazi iz činjenice da ne postoje dva identična primjera uvođenja kontrolinga, s obzirom da je svako poduzeće jedinstvena, unikatna cjelina definirana:organizacijskom strukturom (koja se uz kontroling uglavnom bitno promijeni),

  • organizacijom troškovnog i upravljačkog računovodstva (koja se tek uz kontroling zaista u potpunosti razvije),
  • korporacijskom kulturom (koja se uz kontroling diže na znatno višu razinu),
  • stilom rukovođenja (koji se uz kontroling značajno unapređuje),
  • ostalim specifičnim faktorima (asortimanom, kupcima, dobavljačima, konkurencijom – koji se uz kontroling do u detalja prate).

Drugim riječima, protokoli postupanja zabilježeni u „Elaboratu o kontrolingu“ zauvijek postaju dio korporacijske kulture, svjedoče o sređenosti sustava, ne ovise o trenutnim zaposlenicima, već se prenose kroz rast i razvoj poduzeća kao univerzalno znanje i umijeće (know-how).

Istovremeno, „Elaborat o kontrolingu“ služi kao dokaz kvalitetnog upravljanja sustavom gdje „se svi konci drže u rukama“, te svu svoju snagu pokazuje kroz konkretnu pomoć pri najrazličitijim poduzetničkim aktivnostima (od ugovaranja poslova na najrazličitijim natječajima, do dokazivanja kvalitete poslovanja financijskim institucijama).

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.