Kontroling u javnom sektoru – 4. generacija

Prema licenciranom programu Controller Institita iz Beča, a u organizaciji konzultanskog poduzeća Kontroling Kognosko

Kontroling u javnom sektoru – 4. generacija

Prema licenciranom programu Controller Institita iz Beča, a u organizaciji konzultanskog poduzeća Kontroling Kognosko d.o.o., u Hrvatskoj će 4. generacija polaznika pohađati program za edukaciju kontrolera u javnom sektoru. Ova sjajna edukacija omogućuje razvoj kontrolerske doktrine u javnom sektoru te pruža znanje i alate koji su za to područje neophodni.

Izgradnja kontrolinga može se susresti s velikim otporom. Otpori najčešće dolaze zbog nerazumijevanja koristi koje kontroling nosi. Obilje korisnih vježbi i primjera iz prakse javnog sektora Austrije, ali i Njemačke i Švicarske, razbiti će predrasudu o kontrolingu kao sredstvu za kontroliranje. Za svako društvo u cjelini važno je postojanje i djelovanje javnog sektora, ali i praćenje njegove efikasnosti i efektivnosti na dobrobit svih stakeholdera.

Licencirani program Controller Instituta  organiziran je u 5 modula u ukupnom trajanju od 12 dana odnosno 100 nastavnih sati. Nakon uspješno završenih modula te projektnog zadatka, polaznik postaje:

Certificirani kontroler za javni sektor
prema licenciranom programu Cotroller Instituta, Wien

 Program započinje u veljači 2019. godine, a edukacija se održava i u Kontroling centru Kognosko, Jaruščica 1e, na Laništu u Zagrebu

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.