Kontroling Konferencije

 

Misija poduzeća Kontroling Kognosko je sakupljanje kontrolerskih znanja i najbolje prakse u Europi i Americi, stvaranje vlastitih trendova u kontrolingu, te njihova implementacija u poduzeća sa konačnim ciljem trajne involviranosti kontrolinga u sve sfere gospodarstva – kako u privatni tako i u javni sektor.

Kontroling Kognosko d.o.o. organizira jedinstvene kontroling evente u Hrvatskoj

Širenjem kontrolerskog znanja diljem svijeta godinama se aktivno bavi ICV – Internationaler Controller Verein– Međunarodna udruga  kontrolera.. ICV pod svojim okriljem ima veliki broj konferencija u gotovo svim zemljama članicama, pa i tako i u Hrvatskoj. Službeni naziv hrvatske konferencije je ICCC – International Controlling Conference in Croatia, a organizator je Kontroling Kognosko d.o.o.

Suradnja sa ICV-om omogućuje nam pristup najnovijim dostignućima, najboljim predavačima i najučinkovitijoj praksi koja se prenosi širom kontrolerske zajednice upravo pomoću ICV konferencija.

Kontroling nije rezerviran samo za privatni sektor. Upravo suprotno, poduzeća i organizacije u javnom sektoru imaju posebnu važnost za društvo u cjelini, što nosi i posebnu odgovornost za proizvedene učinke. Mjerenje tih učinaka gotovo nije moguće bez kontrolinga, samo što se ovdje kontroling mora prilagoditi specifičnom načinu razmišljanja i promatranja. Iz tog razloga organizirali smo još jednu međunarodnu kontroling konferenciju –  ICCPS – International Controlling Conference for Public Sector.

Sve su konferencije održavaju se na engleskom, i hrvatskom jeziku sa organiziranim simultanim prevođenjem, a sve se prezentacije mogu preuzeti nakon konferencija u .pdf obliku.

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.