Kontroling neprofitnih organizacija usmjeren na učinke
kontroling neprofitne organizacije za web

Kontroling neprofitnih organizacija usmjeren na učinke

 

Suradnja sa IGC – Internatonal Group of Controlling, omogućila je izdavanje ovog iznimnog naslova. Ovo je prva knjiga koja se bavi kontrolingom u neprofitnim organizacijama i stoga već od samog objavljivanja plijeni pažnju kontrolera. Knjiga donosi smjernice za određivanje ciljeva, planiranje i upravljanje u neprofitnim organizacijama.Misija kontrolinga u neprofitnim organizacijama još nije uvijek u potpunosti prepoznata. Neprofitne organizacije imaju posebnu važnost za društvo u cjelini, što nosi i posebnu odgovornost za proizvedene učinke. Mjerenje tih učinaka gotovo nije moguće bez kontrolinga, samo što se u ovom slučaju kontroling mora upotpuniti specifičnim načinom razmišljanja i promatranja. Potrebno je primijeniti posebne postupke i metode kako bi u neprofitnom sektoru mogao biti učinkovit.
Ova knjiga prati edukaciju “Kontroling u javnom sektoru”

Besplatna dostava u RH
Cijena: 26,54 Eura ili 200,00 kn

Besplatna dostava u RH.
Tečaj: 1€ = 7,53450 kn

Cijena:

26,54 €
(200,00 kn )

Narudžba knjige

Naručite knjigu: Kontroling neprofitnih organizacija usmjeren na učinke


Nazovite nas na +385 1 779 3619

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.