Kontroling akademija – Controller akademie

Vodeći program za kontrolere i menadžere. Usavršite vještine kroz 5 intenzivnih modula .Controller Akademie CA jedna je od najboljih kontroling škola na svijetu.

Controller Akademie (CA) –najbolja je svjetska škola kontrolinga, od 2013. godine održava se i u Hrvatskoj. Sklopljenim ugovorom sa Controller Akademie München – Kontroling Kognosko postao je CA partner i time dobio pravo koristiti njeno intelektualno vlasništvo. Do danas je preko 600 polaznika u Hrvatskoj steklo najpoznatiji certifikat i diplomu svjetskih kontrolera.

Treneri Controller Akademie iz Munchena desetljećima su prikupljali znanja i praktična rješenja u najboljim njemačkim kompanijama i ponudili ih svojim polaznicima na jednostavan, zanimljiv i primjenjiv način.
Svaki modul ima svoj specifični fokus, ali zajedničko svima je da teže postizanju bolje poslovne učinkovitosti. Dugo godina radili su na brojnim studijama slučaja i primjerima kako bi ovladali širokim rasponom primjera najbolje prakse koji se mogu primijeniti u svakodnevnom poslovanju.
Controller Akademie CA jedna je od najboljih kontroling škola na svijetu.
Osnovao ju je pionir kontrolinga – Dr.  Dr. Albrecht Deyhle još davne 1971. godine. Učenje orijentirano na sudionika glavni je prioritet ove škole. Posebno iskustvo stvara stalna interakcija sudionika kroz studije slučaja, igranje uloga i interaktivnih radionica. Zabava i užitak učenja jedan je od glavnih ciljeva Controller Akademie.

.

Certifikat i Diploma Controller Akademie osigurati će vam ključna poslovna znanja

.

Iskustva naših polaznika – kojih je od 2013. godine – kod nas u Zagrebu – do danas bilo više od 600 – svjedoče o snažnoj korelaciji između Certifikata Controller Akademie i njihovog karijernog napretka. Bilo da žele bolje razumjeti biznis, donositi bolje odluke, traže novi posao ili žele napredovati unutar sadašnje kompanije, nositelji certifikata Controller Akademie postižu sjajne rezultate.
To nije slučajno. Controller Akademie koja ima iznimno visok rejting u cijelom svijetu, kroz godine se vidljivo pozicionirala i na našem tržištu, head-hunterima je već jako dobro poznata, brojna poduzeća već odavno primjenjuju njenu metodologiju.

Nije rijetkost da se na Controller Akademie u svijetu kao i kod nas – školuje kompletni menadžerski kadar pojedine kompanije. Upravo na taj način postižu se najbolji sinergijski rezultati – svi govore istim jezikom, razumiju se i nadopunjuju.
Controller Akademie je respektabilni izvor poslovnog znanja za sve razine menadžmenta, te partner najvećih svjetskih organizacija kontrolinga kao što su ICV Internationaler Controller Verein, IGC International Group of Controlling, ali i brojnih svjetskih sveučilišta i instituta.

.

Kontroling akademija u 5 modula

Ova kontroling akademija sastoji se od 5 modula i certificirana je od strane krovnog kontrolerskog tijela „International Group of Controlling“ (IGC), te ima IGC pečat kvalitete.
Nakon završena prva tri modula stječe se CA CRTIFIKAT (modul 1-3).  Nastavu izvodi Jasmina Očko – licencirani CA trener za Hrvatsku.

S obzirom na iznimnu popularnost CA metodologije, od 2015. godine u Zagrebu se održavaju i završni CA moduli koji polaznicima omogućavaju stjecanje CA DIPLOME (moduli 4-5) pod vodstvom najpoznatijih CA trenera Dietmara Paschera i Klausa Eiselmayera.

Ukoliko se još niste uključili u veliku zajednicu CA kontrolera, pridružite nam se u slijedećoj generaciji!

.

Kome je edukacija namijenjena

  • top menadžerima, vlasnicima kompanija
  • kontrolerima, financijašima, računovođama, planerima, data-base analitičarima
  • svim ostalim razinama i vrstama menadžera (prodaje, marketinga, nabave, logistike, proizvodnje…)
  • svima zainteresiranima za kontroling

    .
ca
5 modula = 5 x 4 dana

Certifikat

Licenca

Mjesto održavanja:
Kontroling centar Kognosko

renato ocko

Kontakt

Renato Očko
+385 1 779 3619
info@kognosko.hr

Kontakt
Rezervacija

Programi Controller Akademie

CA Certifikat – modul 1-3
Unaprijedite svoje znanje o kontrolingu kroz tri opsežna modula, stječući uvide i praktične vještine za učinkovito upravljanje poslovanjem.
Pogledajte program
CA Certifikat – modul 1-3
Proširite kompetencije kroz 3 modula certificiranog programa i steknite Certifikat Controller Akademie
Pogledajte program
CA Diploma – moduli 4-5
Usavršavajte svoje kontrolerske vještine kroz intenzivne module 4 i 5, fokusirajući se na komunikaciju, prezentaciju i primjenu teorije u praksi.
Pogledajte program
CA Diploma – moduli 4-5
Zaronite u suštinu kontrolinga s modulima 4 i 5 na Controller Akademie. Razvijajte vještine praktične primjene, komunikacije i prezentacija ključnih za uspješnu ulogu kontrolera.
Pogledajte program
CA Certifikat + CA Diploma
Razvijte sveobuhvatan set kontrolerskih vještina i znanja kroz pet intenzivnih modula.
Pogledajte program
CA Certifikat + CA Diploma
Controller Akademie nudi intenzivne module iz kontrolinga koji predstavljaju zaokruženi program za kontrolere i menadžere.
Pogledajte program


Certifikat Controller Akademie – 3 modula – 12 dana intenzivne edukacije (3 x 4 dana)

Diploma Controller Akademie – 2 modula – 8 dana intenzivne edukacije (2 x 4 dana)

CA Certifikat + CA Diploma – 5 modula – 20 dana intenzivne edukacije (5 x 4 dana)

CA Certifikat koji se stječe nakon završena prva tri modula otvara vrata prema CA Diplomi (4-5 modul koji se također održavaju u Zagrebu na engleskom jeziku). Kontroling Kognosko svim svojim polaznicima koji su završili 3 modula Controller Akademie u Zagrebu dodjeljuje vaučer za prijavu 4. i 5. modula po povlaštenoj cijeni.

Pridružite se i vi novoj generaciji kontrolera certificiranih od strane najbolje svjetske kontroling škole – Controller Akademie München.


 

CA Modul 1 – Kontroling i kontroler

Ovaj modul pruža sveobuhvatan pregled metoda kontrolerske prakse s fokusom na poslovne ciljeve i upravljačke procese.
Prvi modul donosi sveobuhvatan pregled na najvažnije metode kontrolerske prakse koje omogućuju uspješno razumijevanje poslovnih ciljeva.
Detalji modula

Termini edukacije:

CA Modul 2 – Alati kontrolera i financije

Istražite napredne metode kontrolinga poput izračuna troškova i financijskog planiranja za sveobuhvatan uvid u poslovanje.
Drugi modul donosi proširivanje znanja o kontrolerskim metodama kao što su izračun proizvodne cijene, izračun troškova na bazi aktivnosti ili financijsko planiranje. Pripremite se za praksu! U ovom modulu teorijske modele usmjerujemo prema praksi, što optimalno priprema polaznike na holističko upravljanje poslovanjem.
Detalji modula

Termini edukacije:

CA Modul 3 – Planiranje uz pomoć kontrolinga

Ovladajte praktičnim vještinama kontrolinga kroz intenzivni modul, prilagođen specifičnostima vašeg poslovanja.
Ovaj modul omogućuje prevladavanje prepreka između teoretskog znanja i praktične stručnosti, uvažavajući specifična obilježja tvrtke, kao što su veličina, industrijski sektor, faza razvoja.
Detalji modula

Termini edukacije:

CA Modul 4 – Reporting & Communication for Controllers

Savladavanje praktičnih kontrolerskih alata i vještina kroz stvarne poslovne slučajeve i usavršavanje komunikacijskih sposobnosti.
Dobit ćete praktično iskustvo - primjenjujući teoriju iz prethodnih modula - na stvarnim studijama slučaja, unaprjeđujući znanje i analizirajući aktualne izazove kontrolinga s kolegama.
Detalji modula

Termini edukacije:

CA Modul 5 – Presentation & Moderation for Controllers

Usvojite ključne tehnike za rješavanje kompleksnih upravljačkih izazova, usavršavanje vještina prezentacije te optimizaciju komunikacije kao kontroler i poslovni partner.
Naučit ćete tehnike rješavanja kompleksnih upravljačkih izazova te optimizirati komunikacijske vještine kao kontroler i poslovni partner, uz praktične primjere i povratne informacije.
Detalji modula

Termini edukacije:

Raspored predavanja:

Detalji rasporeda
29. generacija
ModulDatumiDaniVrijemeSati
1. modul20.-23.09.2023.srijeda do subota09:00 - 16:308
2. modul25.-28.10.2023.srijeda do subota09:00 - 16:308
3. modul06.-09.12.2023srijeda do subota09:00 - 16:308
30. generacija
ModulDatumiDaniVrijemeSati
1. modul14.-17.02.2024.srijeda do subota09:00 - 16:308
2. modul17.-20.04.2024.srijeda do subota09:00 - 16:308
3. modul26.-29.06.2024.srijeda do subota09:00 - 16:308

Predavači

jasmina ocko kontroling trener

Jasmina Očko

Trener i konzultant za implementaciju kontrolinga i zelenog kontrolinga. Kontinuirano prikuplja najnovija kontrolerska znanja i prati trendove-  sa naglaskom na zeleni kontroling – u Europi i Americi, te implementira u poduzeća u Hrvatskoj i regiji. Licencirani je partner i trener Controller Akademie Münich, vodeće njemačke akademije za kontroling. Voditeljica ICV radne skupine Hrvatska – najveće međunarodne udruge kontrolinga. Autor nekoliko višemjesečnih edukacija za kontrolere i menadžere.

 

 

Više o predavaču
dietmar pascher

Dietmar Pascher

Trener i konzultant za implementaciju kontrolinga. Kontinuirano prikuplja najnovija kontrolerska znanja u Europi i Americi, te implementira u poduzeća u Hrvatskoj i regiji. Licencirani je partner i trener Controller Akademie Münich, vodeće njemačke akademije za kontroling. Voditeljica ICV radne skupine Hrvatska – najveće međunarodne udruge kontrolinga. Autor nekoliko višemjesečnih edukacija za kontrolere i menadžere.

Više o predavaču
klaus eiselmayer

Klaus Eiselmayer

Trener i konzultant za implementaciju kontrolinga. Kontinuirano prikuplja najnovija kontrolerska znanja u Europi i Americi, te implementira u poduzeća u Hrvatskoj i regiji. Licencirani je partner i trener Controller Akademie Münich, vodeće njemačke akademije za kontroling. Voditeljica ICV radne skupine Hrvatska – najveće međunarodne udruge kontrolinga. Autor nekoliko višemjesečnih edukacija za kontrolere i menadžere.

Više o predavaču

Literatura

Kontroling i kontroler

Kontroling i kontroler

Albrecht Deyhle, Alfred Blazek, Klaus Eiselmayer

Knjiga “Kontroling i kontroler” prati edukaciju i njen je sastavni dio.
Autori: Albrecht Deyhle, Alfred Blazek, Klaus Eiselmayer
Stručna redaktura i uređivanje: mr.sc. Jasmina Očko
Knjiga je uključena u cijenu edukacije.

Prijavite se za Kontroling akademija – Controller akademie

Cijena:

Prijavite se već danas! Ispunite obrazac ili nas nazovite na +385 1 779 3619

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.