Kontroling edukacije

Postanite stručnjak u kontrolingu, izvještavanju ili menadžmentu uz naše edukacije. Razvijte analitičke vještine i napredujte u karijeri.

Naš portfelj kontroling edukacija nudi širok spektar programa koji će vas osposobiti za postizanje izvrsnosti u analizi i izvještavanju. S našim provjerenim tečajevima u oblasti Data Analytics, MSFI/HSFI, kontrolinga u javnom sektoru, poslovnog engleskog i mnogim drugima, imate priliku unaprijediti svoje kompetencije. Naša kontinuirana predanost osigurava da uvijek budete u toku s najnovijim svjetskim trendovima u kontrolingu, pružajući vam prednost u svojoj karijeri. Pridružite se našem edukacijskom putovanju i otkrijte kako transformirati svoje analitičke vještine i ostvariti profesionalni uspjeh u oblasti kontrolinga.

Svaka od naših edukacija dizajnirana je da vam pruži praktična znanja i alate koje možete odmah primijeniti u stvarnom svijetu. Bez obzira jeste li kontroler, menadžer ili profesionalac u financijama, naši programi su prilagođeni vašim specifičnim potrebama. Budite korak ispred konkurencije uz Kognosko edukacije i steknite kompetencije koje će vas izdvojiti u dinamičnom svijetu kontrolinga. Vaša budućnost u analizi i izvještavanju počinje s nama.

Kognosko edukacije

Praktična menadžerska akademija
Praktična Menadžerska Akademija: Učenje od stručnjaka kako uskladiti tehnička znanja i vođenje, stvarajući uspješne menadžere.
Pogledajte edukaciju
Naša Praktična Menadžerska Akademija pruža stručno vođenje u svijet menadžmenta i vođenja, pomažući vam uskladiti tehničko znanje s liderstvom. Bez obzira jeste li iskusni menadžer ili tek započinjete karijeru, ovdje ćete stvoriti temelje za uspješno vođenje i poslovno upravljanje.
Pogledajte edukaciju
Data Analytics
Postanite stručnjak za analizu podataka i pretvorite ih u mudre poslovne odluke kroz ovu jedinstvenu 100-satnu edukaciju Data Analytics.
Pogledajte edukaciju
Zaronite u svijet podataka i analitike te postanite stručnjak u pretvaranju podataka u relevantne poslovne uvide. Naša 100-satna edukacija Data Analytics nudi temeljna znanja i praksu potrebnu za razumijevanje, interpretaciju i upotrebu podataka u suvremenom poslovanju.
Pogledajte edukaciju
Kontroling u javnom sektoru
Postanite stručnjak za kontroling u javnom sektoru i unaprijedite upravljanje resursima i učincima.
Pogledajte edukaciju
Prema licenciranom programu Controller Instituta iz Beča, a u organizaciji konzultanskog društva Kontroling Kognosko d.o.o. ova sjajna edukacija omogućuje razvoj kontrolerske doktrine u javnom sektoru, te pruža znanje i alate koji su za to područje neophodni.
Pogledajte edukaciju
MSFI/HSFI za kontrolere i menadžere
Steknite praktično znanje o Međunarodnim standardima financijskog izvještavanja te unaprijedite svoje sposobnosti za upravljanje i odlučivanje.
Pogledajte edukaciju
Cilj ove edukacije je razumjeti financijske standarde i implementirati ih na način kako bi menadžment imao potpuno jasan uvid u sve segmente bitne za odlučivanje. Stoga ova edukacija menadžerima i kontrolerima (ali svakako i računovođama, financijašima i svim ostalim zainteresiranim polaznicima) nudi mogućnost stjecanja pregleda nad temama koje su bitne za njihovu praksu.
Pogledajte edukaciju
Kontroling škola Kognosko 4.0
Kontroling škola Kognosko: Obrazovanje za kontrolere i menadžere koje zadovoljava najviše svjetske standarde.
Pogledajte edukaciju
Škola implementacije i razvoja kontroling funkcije razvijena na temelju višegodišnjeg iskustva u kontrolerskoj praksi Program Kontroling škole Kognosko ima ukupno 100 sati, od toga 65% predavanja, 35% vježbi, grupnog rada, rješavanja problemskih zadataka i igranja uloga. Po završetku polaznici dobivaju međunarodni IGC certifikat
Pogledajte edukaciju
Poslovni engleski – Business English for Controllers and Managers
Poslovni engleski za kontrolere i menadžere - Unikatna edukacija koja usavršava komunikacijske vještine u financijskom svijetu.
Pogledajte edukaciju
Napredni stručni tečaj engleskog jezika ciljano usmjeren na potrebe kontrolera, menadžera i ekonomskih stručnjaka potpuna je novost na našem tržištu.
Pogledajte edukaciju

Edukacije iz područja analize i izvještavanja

Implementacijom ESG-a do zavidnih pokazatelja
Ovladajte novim izazovima održivog poslovanja i pripremite se za buduće prilike u financijskom svijetu.
Pogledajte edukaciju
Dobrodošli u svijet Zelenog kontrolinga i održivog poslovanja! Naša edukacija vam omogućuje uspješnu implementaciju ESG-a u poslovanje, donoseći konkurentske prednosti i razvijajući reputaciju u održivom financijskom svijetu.
Pogledajte edukaciju
Power BI alati edukacija
Revolucionirajte svoju analizu podataka i izvještavanje uz našu dvodnevnu edukaciju Power BI alatima uživo
Pogledajte edukaciju
Pridružite se našoj edukaciji uživo o Power BI alatima, revolucionarnom dvodnevnom iskustvu koje će unaprijediti vašu analizu podataka i transformirati poslovno izvještavanje. Otkrijte moć Power Queryja, Power Pivota i Power BI Desktopa i naučite izraditi informativne izvještaje, čak i ako niste IT stručnjak. Bez obzira radite li s podacima, koristite Excel ili tražite nove poslovne uvide, ova intenzivna obuka je vaš brzi put do uspjeha.
Pogledajte edukaciju
Najbolje od statistike u kontrolingu
Poboljšajte svoju analizu podataka uz dvodnevnu edukaciju o statistici u kontrolingu, vođenu poznatim profesorom Toni Milunom.
Pogledajte edukaciju
Pridružite nam se na dvodnevnom treningu o statistici u kontrolingu i istražite dublji svijet analize podataka. Predstavljamo edukaciju koja povezuje svijet statistike s praktičnim primjerima iz kontrolerske prakse. Toni Milun, renomirani profesor matematike i statistike, vodit će vas kroz ovo intenzivno iskustvo i otkriti vam kako statistika može obogatiti vaše razumijevanje i analizu podataka.
Pogledajte edukaciju
Excel edukacija za kontrolere
Usavršite svoje vještine u radu s Excelom na intenzivnoj edukaciji prilagođenoj kontrolerima i analitičarima.
Pogledajte edukaciju
Pridružite nam se na dvodnevnom intenzivnom tečaju Excela za kontrolere i analitičare. Microsoft Excel ostaje nepresušan izvor praktičnih alata za kontroling, i naša edukacija je stvorena da vas osposobi za ubrzanje izvještavanja, poboljšanje vizualizacije podataka i učinkovitije rukovanje informacijama. Jasmina Očko, iskusna trenerica i konzultantica za kontroling, vodit će vas kroz 11 modula, pomažući vam da maksimalno iskoristite Excel u svakodnevnom radu.
Pogledajte edukaciju
IBCS standardi edukacija
Poboljšajte komunikaciju u svom poduzeću koristeći IBCS standarde za jasnije i efikasnije poslovno izvještavanje.
Pogledajte edukaciju
Otkrijte svijet IBCS standarda za poslovno izvještavanje na našem edukacijskom programu. IBCS predstavlja set standarda za jasno i učinkovito prikazivanje poslovnih rezultata putem grafike i tablica. Naš certificirani IBCS konzultant Renato Očko će vas voditi kroz ove standarde, omogućujući vam da unaprijedite komunikaciju i olakšate razumijevanje podataka u svom poduzeću
Pogledajte edukaciju
Power BI – Zebra BI edukacija uz primjenu IBCS
Naučite kako iskoristiti snagu Power BI i Zebra BI za impresivnu vizualizaciju podataka uz ovu praktičnu edukaciju
Pogledajte edukaciju
Ova edukacija donosi vam priliku da ovladate Power BI i Zebra BI alatima za vizualizaciju podataka. Praktični primjeri, modeliranje podataka i DAX trikovi pomoći će vam da stvarate izvanredne poslovne izvještaje i nadzorne ploče. Povećajte svoju produktivnost i učinkovitost u donošenju odluka uz ovu edukaciju.
Pogledajte edukaciju
Zebra BI edukacija uz primjenu IBCS
Transformirajte svoje poslovno izvještavanje uz IBCS i Zebra BI edukaciju te postanite stručnjak za vizualizaciju podataka!
Pogledajte edukaciju
Priključite se Zebra BI edukaciji s primjenom IBCS standarda i revolucionirajte svoje poslovno izvještavanje. Ova intenzivna obuka omogućuje vam da ovladate najnovijim IBCS standardima, stvarate izvještaje u skladu s globalnim trendovima i ubrzate svoje izvještavanje.
Pogledajte edukaciju

Kontroling akademija

CA Modul 1 – Kontroling i kontroler
CA Modul 1 - Kontroling i kontroler pruža sveobuhvatan pregled metoda kontrolerske prakse s fokusom na poslovne ciljeve i upravljačke procese.
Pogledajte edukaciju
Prvi modul donosi sveobuhvatan pregled na najvažnije metode kontrolerske prakse vezane uz računovodstvo, korporativno planiranje i izvješćivanje, koje omogućuju uspješno razumijevanje poslovnih ciljeva.
Pogledajte edukaciju
CA Modul 2 – Alati kontrolinga i financije
Istražite napredne metode kontrolinga poput izračuna troškova i financijskog planiranja za sveobuhvatan uvid u poslovanje.
Pogledajte edukaciju
Drugi modul donosi proširivanje znanja o kontrolerskim metodama kao što su izračun proizvodne cijene, izračun troškova na bazi aktivnosti ili financijsko planiranje. Pripremite se za praksu! U ovom modulu teorijske modele usmjerujemo prema praksi, što optimalno priprema polaznike na holističko upravljanje poslovanjem.
Pogledajte edukaciju
CA Modul 3 – Planiranje uz pomoć kontrolinga
Ovladajte praktičnim vještinama kontrolinga kroz intenzivni modul, prilagođen specifičnostima vašeg poslovanja.
Pogledajte edukaciju
Ovaj modul omogućuje prevladavanje prepreka između teoretskog znanja i praktične stručnosti, uvažavajući specifična obilježja tvrtke, kao što su veličina, industrijski sektor, faza razvoja.
Pogledajte edukaciju
CA Modul 4 – Reporting & Communication for Controllers
Pružanje praktičnih alata i vještina za kontrolere kroz stvarne poslovne slučajeve i usavršavanje komunikacijskih sposobnosti.
Pogledajte edukaciju
Dobit ćete praktično iskustvo primjenjujući teoriju iz prethodnih modula na stvarnim studijama slučaja, unaprjeđujući znanje i analizirajući aktualne izazove kontrolinga s kolegama.
Pogledajte edukaciju
CA Modul 5 – Presentation & Moderation for Controllers
Usvojite ključne tehnike za rješavanje kompleksnih upravljačkih izazova, usavršavanje vještina prezentacije te optimizaciju komunikacije kao kontroler i poslovni partner.
Pogledajte edukaciju
Naučit ćete tehnike rješavanja kompleksnih upravljačkih izazova te optimizirati komunikacijske vještine kao kontroler i poslovni partner, uz praktične primjere i povratne informacije.
Pogledajte edukaciju