Naše edukacije

Jedino stalno je samo promjena. Zato učenje nikad ne prestaje.

Naš portfelj edukacija nudi širok spektar programa, a kontinuirano praćenje trendova, osigurava da uvijek budete u toku. Pridružite se velikom broju naših vjernih polaznika i otkrijte najbolji način kako unaprijediti svoje vještine i ostvariti profesionalni uspjeh u oblasti kontrolinga i menadžmenta.

Svaka od naših edukacija dizajnirana je da vam pruži praktična znanja i alate koje možete odmah primijeniti. Budite korak ispred konkurencije uz Kognosko edukacije i steknite kompetencije koje čine razliku.

Kognosko edukacije

Edukacije iz područja analize i izvještavanja

Kontroling akademija programi

CA Certifikat – modul 1-3
Unaprijedite svoje znanje o kontrolingu kroz tri opsežna modula, stječući uvide i praktične vještine za učinkovito upravljanje poslovanjem.
Pogledajte program
CA Certifikat – modul 1-3
Proširite kompetencije kroz 3 modula certificiranog programa i steknite Certifikat Controller Akademie
Pogledajte program
CA Diploma – moduli 4-5
Usavršavajte svoje kontrolerske vještine kroz intenzivne module 4 i 5, fokusirajući se na komunikaciju, prezentaciju i primjenu teorije u praksi.
Pogledajte program
CA Diploma – moduli 4-5
Zaronite u suštinu kontrolinga s modulima 4 i 5 na Controller Akademie. Razvijajte vještine praktične primjene, komunikacije i prezentacija ključnih za uspješnu ulogu kontrolera.
Pogledajte program
CA Certifikat + CA Diploma
Razvijte sveobuhvatan set kontrolerskih vještina i znanja kroz pet intenzivnih modula.
Pogledajte program
CA Certifikat + CA Diploma
Controller Akademie nudi intenzivne module iz kontrolinga koji predstavljaju zaokruženi program za kontrolere i menadžere.
Pogledajte program

Kontroling akademija moduli