Edukacija:

CA Certifikat – modul 1-3

Iskustva naših polaznika svjedoče o snažnoj korelaciji između Certifikata Controller Akademie i njihovog karijernog napretka. To nije slučajno. Controller Akademie ima iznimno visok rejting u cijelom svijetu.

Certifikat Controller Akademie – trenerica Jasmina Očko

Controller Akademie (CA) –najbolja je svjetska škola kontrolinga, od 2013. godine održava se i u Hrvatskoj. Sklopljenim ugovorom sa Controller Akademie München – Kontroling Kognosko postao je CA partner i time dobio pravo koristiti njeno intelektualno vlasništvo. Do danas je preko 600 polaznika u Hrvatskoj steklo najpoznatiji certifikat i diplomu svjetskih kontrolera.

Iskustva naših polaznika svjedoče o snažnoj korelaciji između Certifikata Controller Akademie i njihovog karijernog napretka. To nije slučajno. Controller Akademie koja ima iznimno visok rejting u cijelom svijetu, kroz godine se vidljivo pozicionirala i na našem tržištu, head-hunterima je već jako dobro poznata, brojna poduzeća već odavno primjenjuju njenu metodologiju.

Nije rijetkost da se na Controller Akademie u svijetu kao i kod nas – školuje kompletni menadžerski kadar pojedine kompanije. Upravo na taj način postižu se najbolji sinergijski rezultati – svi govore istim jezikom, razumiju se i nadopunjuju.

3 modula x 4 dana  = 12 dana intenzivne edukacije u vremenu: 09:00 – 16:30 sati.
(12 dana intenzivne edukacije)

Najveća vrijednost ove njemačke škole u njenom je jedinstvenom pristupu i prepoznatljivoj metodologiji gdje kontroleri uče poslovna znanja prikupljana nekoliko desetaka godina u najvećim kompanijama širom svijeta…

Pridružite se i Vi u Kontroling centru Kognosko novoj generaciji kontrolera certificiranih od strane najbolje svjetske kontroling edukacijske kuće – Controller Akademie München!.

CA Certifikat (3modula) postignut u Hrvatskoj otvara vrata prema CA Diplomi Controller Akademie (5 modula).
.

Kome je edukacija namijenjena

  • menadžerima, vlasnicima
  • kontrolerima, financijašima, računovođama, planerima, data-base analitičarima
  • menadžerima prodaje, marketinga, nabave, logistike, proizvodnje
  • svima zainteresiranima za kontroling

 

Tržišna situacija mijenja se sve bržim tempom, zahtijevajući agilnu, ali ciljanu kontrolu upravljanja. Stoga je ključno uspostaviti sustav kontrolinga koji odgovara modernim zahtjevima.

U isto vrijeme, kontroling te uloga i vještine koje se traže od kontrolera, mijenjaju se pod utjecajem digitalizacije. Ca Certifikat donosi vještine za uspješno obavljanje uloge poslovnog partnera i učinkovito oblikovanje procesa kontrolinga.       

Na modulima 1-3 u sklopu sveobuhvatnog petostupanjskog programa osposobljavanja kontrolera, polaznici stječu kvalitetnu razinu kontroling kompetencije. Namijenjen je polaznicima koji se žele usredotočiti na metodologiju i specijalizirane teme, ali i onima koji žele biti spremni na idući korak, odnosno za module 4-5 koji vode do CA Diplome.

.

ca
3 modula x 4 dana = 12 dana intenzivne edukacije

Certifikat

Licenca

Mjesto održavanja:
Kontroling centar Kognosko

renato ocko

Kontakt

Renato Očko
+385 1 779 3619
info@kognosko.hr

Kontakt
Rezervacija

CA Certifikat

3 modula x 4 dana = 12 dana intenzivne edukacije

CA Modul 1 – Kontroling i kontroler

Ovaj modul pruža sveobuhvatan pregled metoda kontrolerske prakse s fokusom na poslovne ciljeve i upravljačke procese.
Prvi modul donosi sveobuhvatan pregled na najvažnije metode kontrolerske prakse koje omogućuju uspješno razumijevanje poslovnih ciljeva.
Detalji modula

Termini edukacije:

CA Modul 2 – Alati kontrolera i financije

Istražite napredne metode kontrolinga poput izračuna troškova i financijskog planiranja za sveobuhvatan uvid u poslovanje.
Drugi modul donosi proširivanje znanja o kontrolerskim metodama kao što su izračun proizvodne cijene, izračun troškova na bazi aktivnosti ili financijsko planiranje. Pripremite se za praksu! U ovom modulu teorijske modele usmjerujemo prema praksi, što optimalno priprema polaznike na holističko upravljanje poslovanjem.
Detalji modula

Termini edukacije:

CA Modul 3 – Planiranje uz pomoć kontrolinga

Ovladajte praktičnim vještinama kontrolinga kroz intenzivni modul, prilagođen specifičnostima vašeg poslovanja.
Ovaj modul omogućuje prevladavanje prepreka između teoretskog znanja i praktične stručnosti, uvažavajući specifična obilježja tvrtke, kao što su veličina, industrijski sektor, faza razvoja.
Detalji modula

Termini edukacije:

Raspored predavanja:

Detalji rasporeda
30. generacija
ModulDatumiDaniVrijemeSati
I modul14.-17.02.2024.od srijede do subote09,00-16,308
II modul17.-20.04.2024.od srijede do subote09,00-16,308
III modul26.-29.06.2024.od srijede do subote09,00-16,308
31. generacija
ModulDatumiDaniVrijemeSati
I modul22.-25.05.2024.od srijede do subote09,00-16,308
II modul12.-15.06.2024.od srijede do subote09,00-16,308
III modul28.-31.08.2024.od srijede do subote09,00-16,308
32. generacija
ModulDatumiDaniVrijemeSati
I modul02.-05.10.2024.od srijede do subote09,00-16,308
II modul04.-07.12.2024.od srijede do subote09,00-16,308
III modul22.-25.01.2025.od srijede do subote09,00-16,308

Predavači

jasmina ocko kontroling trener

Jasmina Očko

Trener i konzultant za implementaciju kontrolinga i zelenog kontrolinga. Kontinuirano prikuplja najnovija kontrolerska znanja i prati trendove-  sa naglaskom na zeleni kontroling – u Europi i Americi, te implementira u poduzeća u Hrvatskoj i regiji. Licencirani je partner i trener Controller Akademie Münich, vodeće njemačke akademije za kontroling. Voditeljica ICV radne skupine Hrvatska – najveće međunarodne udruge kontrolinga. Autor nekoliko višemjesečnih edukacija za kontrolere i menadžere.

 

 

Više o predavaču

Literatura

Kontroling i kontroler

Kontroling i kontroler

Albrecht Deyhle, Alfred Blazek, Klaus Eiselmayer

Knjiga “Kontroling i kontroler” prati edukaciju i njen je sastavni dio.
Autori: Albrecht Deyhle, Alfred Blazek, Klaus Eiselmayer
Stručna redaktura i uređivanje: mr.sc. Jasmina Očko
Knjiga je uključena u cijenu edukacije.

Često postavljena pitanja

Kome je edukacija CA Certifikat namijenjena?

Edukacija je namijenjena menadžerima, vlasnicima, kontrolerima, financijašima, računovođama, planerima, analitičarima baza podataka te svima zainteresiranima za kontroling.

Koji su glavni ciljevi Certifikata Controller Akademie?

Glavni ciljevi Certifikata Controller Akademie uključuju pružanje sveobuhvatnog pregleda metoda kontrolerske prakse, usmjerenost na poslovne ciljeve i upravljačke procese te pripremu polaznika za holističko upravljanje poslovanjem.

Kako Certifikat Controller Akademie može utjecati na moj karijerni napredak?

Certifikat Controller Akademie pruža sveobuhvatan pregled metoda kontrolerske prakse s fokusom na poslovne ciljeve i upravljačke procese, što može značajno unaprijediti vašu stručnost i konkurentnost na tržištu rada.

Koji su moduli edukacije CA Certifikat?

Svaki od tri modula pruža intenzivnu edukaciju u trajanju od četiri dana, fokusirajući se na različite aspekte kontrolinga. Modul 1 pokriva kontroling i kontrolera, modul 2 se bavi alatima kontrolera i financijama, dok se modul 3 fokusira na planiranje uz pomoć kontrolinga.

Tko su predavači na edukaciji CA Certifikat?

Edukaciju vodi Jasmina Očko, trenerica i konzultantica za implementaciju kontrolinga i zelenog kontrolinga, licencirana partnerica i trenerica Controller Akademie München.

Prijavite se za CA Certifikat – modul 1-3

Cijena svakog pojedinačnog modula 1.-3.:  800,00 + PDV Eura
Cijena za jednokratno plaćanje tri modula: 2.250,00 + PDV Eura

Cijena:

2.250,00 € +PDV

Prijavite se već danas! Ispunite obrazac ili nas nazovite na +385 1 779 3619

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.