34. ICV radionica – Stara dobra statistika ima novi život!

Petak 01.10.2021. 09:00

34. ICV radionica – Stara dobra statistika ima novi život!

Tema 34. ICV radionice: Stara dobra statistika ima novi život!

Termin održavanja: 01. listopad 2021.

Mjesto održavanja: Kontroling centar Kognosko, Jaruščica 1e ili ZOOM (ovisno o epidemiološkoj situaciji)

Pristup radionici bio je slobodan za sve zainteresirane, kao i sve ostale naše ICV radionice.

Ova ICV radionica, kao i mnoge druge ranije, biti će u potpunosti interaktivna, stoga su pozvani svi ICV članovi – kao i oni koji to tek žele postati – da nam pošalju svoje primjere korištenja statističkih funkcija u Excelu. Želja nam je razmijeniti među polaznicima što više konkretnih primjera iz prakse koji se mogu odmah implementirati i koristiti. Naravno, kao i uvijek, očekujemo veliki broj sudionika.

Veselimo se vašem doprinosu!

Ako nam želite poslati svoje materijale ili ako se jednostavno želite prijaviti na radionicu, možete to učiniti već sada na info@kognosko.hr

Više o našem radu u grupi ICV Croatia I možete vidjeti na:

Saznajte više

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.