Briljantan nastup Dietmara Paschera

Još jedan veliki korak do stjecanja Diplome Controller Akademie za veliki broj naših polaznika

Briljantan nastup Dietmara Paschera

Izuzetno veliki interes polaznika koji su stekli Certifikat CA u Zagrebu dokaz je iznimne zainteresiranosti naših kontrolera za stjecanjem svjetskih znanja, ali i kvalitete kojom smo dokazali da se možemo nositi sa programima najboljih svjetskih škola kontrolinga.

Kontroleri koji su u Kontroling centru Kognosko stekli Certifikat CA završivši prva tri modula u Zagrebu, popunili su sva slobodna mjesta u dvorani hotela Antunović, 2 tjedna prije početka edukacije.

4. MODUL  CONTROLLER AKADEMIE pod trenerskim vodstvom Dietmara Paschera na engleskom jeziku održan je u periodu od 18. do 21.01.2016.

Certifikat CA postiže se nakon završena 3 modula CA u Zagrebu (trener CA Munich: Jasmina Očko). Ovaj certifikat otvara vrata prema Diplomi Controller Akademie u Njemačkoj. Diploma je dokaz o zajedničkom programu obuke na Controller Akademie i hrvatske škole prema licenci CA u organizaciji tvrtke Kontroling Kognosko. To je također dokaz vještine, teoretskog znanja, ali i primijene kontrolinga u praksi.

 

 

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.