Razvoj naših kompetencija u 2019.

.

Razvoj naših kompetencija u 2019.

MIAMI – SIJEČANJ 2019.

Veliki dio poslovnih edukacija u USA usmjeren je na coaching kao posebnu vrstu modernog menadžmenta. Ove godine imali smo prilike prisustvovati edukacijama vezanim na upravljanje usmjereno na razvoj kompetencija i samo-organizirajučih timova. Bilo je vrlo zanimljivo povezati najnovije američke trendove modernog upravljanja sa klasičnom njemačkom školom kontrolinga. Zajedno su upravo idealni spoj.

 

MUNCHEN – TRAVANJ 2019.

Ove godine održan je  44. kontroling kongres – najveći kontrolerski događaj na svijetu. Mi smo bili na zadnjih 15 i nesumnjivo možemo reći da je razvoj kontrolinga strelovit i nepredvidljiv. Stalna je samo promjena, novi su alati, metode, instrumenti. Najbolji speakeri dolaze na jesen u Zagreb na 7 ICCC – International Controlling Conference in Croatia.

 

BEČ – LIPANJ 2019.

Svake godine sudionici smo najveće IBCS konferencije. To je neizostavan event na kojem se prezentiraju najnoviji case-study vezan uz praktičnu primjenu IBCS alata.

 

GRAZ – SRPANJ 2019.

“Train the Trainer” model klasičan je način na koji godinama surađujemo sa Controller Akademie. I ove godine bili smo u Grazu kod trenera  Dietmara Paschera u ugodnoj atmosferi radili na novim materijalima kojima unaprijeđujemo module 1-5 Controller Akademie.

 

BUDIMPEŠTA – RUJAN 2019.

Ovo je 5. godina rada u međunarodnoj skupini kontroling experata koja pod nazivom ICV International radi na projektima diljem Europe. Ove godine imali smo priliku raditi na Španjolskom poduzeću Tusgsal, a radne sastanke održali smo u Budimpešti. Zahvaljujemo Orbico Hungary što su nam posudili svoj prostor za rad!

 

BARCELONA – LISTOPAD 2019.

Završetak projekta radne skupine ICV International održan je u sjedištu target-company u Barceloni. Kolegama iz Tusgsala prezentirali smo svoje prijedloge, rješenja i ideje. Bio je to još jedno sjajno međunarodno iskustvo za sve sudionike.

 

LJUBLJANA – STUDENI 2019.

Konferencija Excel Olympics Conference and Masterclasses 2019 bila je još jedan izvrstan event na kojem smo učili i usavršavali svoja znanja. Ujedno, kao i prošle godine bili smo partneri i sponzori – ova suradnja sa najboljim svjetskim stručnjacima u području Excela za naš razvoj izuzetno je važna.

 

MUNCHEN – STUDENI 2019.

Na kraju godine prisustvovali smo godišnjem skupu ICV Work Group Leadera. Bila je to prilika za brainstorminge i grupni rad. Na ovaj način ICV kontinuirano radi na rastu i razvoju ove strukovne organizacije, te prijenosu konkretnih znanja među zemljama. Ovo je još jedno međunarodno iskustvo koje nama u Kongnosku omogućuje vlastiti da budemo hrvatski predvodnici najnovijih trendova u kontrolingu.