Razvoj naših kompetencija u 2019.

.

Razvoj naših kompetencija u 2019.

MIAMI – SIJEČANJ 2019.

Veliki dio poslovnih edukacija u USA usmjeren je na coaching kao posebnu vrstu modernog menadžmenta. Ove godine imali smo prilike prisustvovati edukacijama vezanim na upravljanje usmjereno na razvoj kompetencija i samo-organizirajučih timova. Bilo je vrlo zanimljivo povezati najnovije američke trendove modernog upravljanja sa klasičnom njemačkom školom kontrolinga. Zajedno su upravo idealni spoj.

 

MUNCHEN – TRAVANJ 2019.

Ove godine održan je  44. kontroling kongres – najveći kontrolerski događaj na svijetu. Mi smo bili na zadnjih 15 i nesumnjivo možemo reći da je razvoj kontrolinga strelovit i nepredvidljiv. Stalna je samo promjena, novi su alati, metode, instrumenti. Najbolji speakeri dolaze na jesen u Zagreb na 7 ICCC – International Controlling Conference in Croatia.

 

BEČ – LIPANJ 2019.

Svake godine sudionici smo najveće IBCS konferencije. To je neizostavan event na kojem se prezentiraju najnoviji case-study vezan uz praktičnu primjenu IBCS alata.

 

GRAZ – SRPANJ 2019.

“Train the Trainer” model klasičan je način na koji godinama surađujemo sa Controller Akademie. I ove godine bili smo u Grazu kod trenera  Dietmara Paschera u ugodnoj atmosferi radili na novim materijalima kojima unaprijeđujemo module 1-5 Controller Akademie.

 

BUDIMPEŠTA – RUJAN 2019.

Ovo je 5. godina rada u međunarodnoj skupini kontroling experata koja pod nazivom ICV International radi na projektima diljem Europe. Ove godine imali smo priliku raditi na Španjolskom poduzeću Tusgsal, a radne sastanke održali smo u Budimpešti. Zahvaljujemo Orbico Hungary što su nam posudili svoj prostor za rad!

 

BARCELONA – LISTOPAD 2019.

Završetak projekta radne skupine ICV International održan je u sjedištu target-company u Barceloni. Kolegama iz Tusgsala prezentirali smo svoje prijedloge, rješenja i ideje. Bio je to još jedno sjajno međunarodno iskustvo za sve sudionike.

 

LJUBLJANA – STUDENI 2019.

Konferencija Excel Olympics Conference and Masterclasses 2019 bila je još jedan izvrstan event na kojem smo učili i usavršavali svoja znanja. Ujedno, kao i prošle godine bili smo partneri i sponzori – ova suradnja sa najboljim svjetskim stručnjacima u području Excela za naš razvoj izuzetno je važna.

 

MUNCHEN – STUDENI 2019.

Na kraju godine prisustvovali smo godišnjem skupu ICV Work Group Leadera. Bila je to prilika za brainstorminge i grupni rad. Na ovaj način ICV kontinuirano radi na rastu i razvoju ove strukovne organizacije, te prijenosu konkretnih znanja među zemljama. Ovo je još jedno međunarodno iskustvo koje nama u Kongnosku omogućuje vlastiti da budemo hrvatski predvodnici najnovijih trendova u kontrolingu.

 

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.