Kognosko trener 

Tena Čakarun

Tena Čakarun

Tena Čakarun mag. educ. math. et inf.
Diplomirala je na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Održala je velik broj edukacija iz naprednog korištenja Excela u poslovnom okruženju, prvenstveno za ciljnu skupinu analitičara, kontrolera i menadžera. Usmjerena je na praćenje razvoja i podizanje kvalitete rada zaposlenika sa Power BI alatima (Power Query, Power Pivot i Power BI), a svakodnevno izrađuje Power BI ciljana rješenja za klijente i redovito već nekoliko godina održava otvorene i in-house Power BI edukacije. Također, stekla je Certifikat Controller Akademie® München te kao dio tvrtke Data Sense sudjeluje u procesima implementacije poslovnih IT rješenja i sustava za poslovno izvještavanje.

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.