Kognosko trener:

Gordana Kastrapeli

Gordana Kastrapeli

Gordana Kastrapeli, konzultant & coach, Mynd d.o.o.
Gotovo 20 godina predano pomaže liderima i svima zainteresiranima za osobni i poslovni razvoj da bolje razumiju sebe i svoj tim, unaprijede vještine komunikacije i vođenja, te postižu uspjeh u skladu sa svojim vrijednostima. 
Sve je počelo NLP treningom još 2001. godine, a od 2004. kad je u SAD-u certificirana za trenera i coacha NLP-a i HNLP-a, razvoj drugih postaje njezin profesionalni poziv.  Posebno je posvećena razvoju lidera. Menadžere, poduzetnike i sve koji imaju voditeljsku ulogu uči i ohrabruje da budu fleksibilni, odvažni i strastveni lideri koji žive svoje vrijednosti.
Radi in-house treninge i savjetovanje za tvrtke i organizacije. Vodi treninge vođenja i timske dinamike, treninge NLP-a, komunikacijskih i prezentacijskih vještina, motivacijske radionice, te osobni i poslovni coaching.
Stalno se educira (NLP, sistemski coaching, Brain Based Leadership, hipnoterapija, logoterapija…) i usavršava kroz mentorske i supervizijske programe.
Gordana je otvorena, topla i neposredna. Klijenti ističu da su joj najveće kvalitete veliko znanje i iskustvo te osjećaj za specifične potrebe svakog klijenta (osobe, tima ili kompanije). Daje puno primjera i praktičnih savjeta, te stvara opušteno ozračje, uz puno spontanosti i zabave.

Kognosko treneri: