ICV – all-in-one package for controllers

U ICV-u stvaramo trendove i dijelimo spoznaje. Ova najveća međunarodna udruga kontrolera otvorena je za sve one koji žive kontroling – za kontrolere, konzultante za kontroling, profesore, menadžere, CEO i CFO, poduzetnike.

ICV – all-in-one package for controllers

Controlling Competence: come together, work together, grow together.

U ICV-u stvaramo trendove i dijelimo spoznaje. Ova najveća međunarodna udruga kontrolera otvorena je za sve one koji žive kontroling – za kontrolere, konzultante za kontroling, profesore, menadžere, CEO i CFO, poduzetnike.

Okuplja ljude koji zajedno pripadaju jer ih zanima kontroling. Teorija i praksa, razmišljanje i izvedba. Snaga ICV-a leži u razmjeni ideja, brainstormingu, razgovoru, unapređenju, kreiranju novih trendova…

Cilj ICV-a je stalni razvoj kontrolinga. Kao neprofitna udruga ne slijedi komercijalnu svrhu, a fokus je na razvoju vlastitih kompetencija njenih članova i kontrolinga općenito.

 

ICV Hrvatska I

ICV svoje sjedište u Hrvatskoj ima u Kontroling centru Kognosko – u prostoru poduzeća Kontroling Kognosko (Zagreb) od 2010. godine.  Aktivno djeluje stotinjak članova.

ICV je također već petu godinu pokrovitelj najveće hrvatske kontroling konferencije – ICCC International Contolling Conference in Croatia

ICCC tako spada u jednu od petnaestak ICV konferencija koje se svake godine održavaju diljem svijeta.

Ova potpora ICV-a kao najveće svjetske organizacije osnažuje nas u nastojanjima da najnovija svjetska kontrerska znanja gotovo u realnom vremenu prenosimo u hrvatsko gospodarstvo. Naša konferencija na taj način postaje etablirana u svjetskim kontrolerskim krugovima i upravo iz tog razloga okuplja svake godine sve veći broj kontrolera, menadžera i poduzetnika.

 

International ICV work-group

2014. godine osnovali smo međunarodnu ICV-radnu skupinu koja je otvorena za iskusne kontrolere i konzultante iz svih zemalja. Svake godine skupina odabire jednu tvrtku (Target company) kako bi ju analizirala te naposljetku dala ideje, prijedloge i sugestije za moderan menadžment u svim područjima kompanije.

Rad u ovoj skupini podrazumijeva ulaganje svog znanja, truda i vremena, ali i fantastično međunarodno iskustvo u raznim poduzećima i sa međunarodnom skupinom kontroling-stručnjaka.

Jednu od vrlo konstruktivnih radionica na rješavanju problema ovogodišnje target-company imali smo ove jeseni u Londonu. Radili smo u sklopu Imperial College Business School – jedne od vodećih poslovnih škola Londona. Ovaj predani rad dvanaest iskusnih stručnjaka iznjedrio je vrhunske rezultate. I već smo spremni za ovu „Target-company“

 

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.