Premium seminari

Kontroling se razvija globalno. Razvijene ekonomije svijeta razvile su metode i alate, te definirale najbolju praksu. Najbolja znanja iz cijeloga svijeta Kontroling Kognosko dovodi u Hrvatsku.

Naša je misija biti lider u području edukacija iz područja kontrolinga. To znači biti uvijek u toku sa svjetskim trendovima, tražiti najbolje stručnjake i stalno biti u potrazi za novim dostignućima. Naš zadatak je da kontrolerima i menadžerima donesemo najnovija kontrolerska znanja kako bi ona što prije zaživjela u gospodarstvu Hrvatske i cijele regije.

Jednom do dva puta godišnje dovodimo u Hrvatsku predavače koji su obilježili današnji kontroling na globalnoj razini:

Fixed Cost Controlling

Fixed Cost Controlling

7. seminar Dietmara Paschera u Zagrebu!! I ovaj put preko 70 menadžera i kontrolera iz šire regije.

IBCS-u uz pomoć ZEBRA.BI

IBCS-u uz pomoć ZEBRA.BI

Sudionici imaju jedinstvenu priliku vidjeti kako izgleda najbolja praksa izrade suvremenih poslovnih izvještaja, a Zebru smo preveli i na hrvatski jezik.

Sales Controlling Seminar

Sales Controlling Seminar

Po drugi puta u dvije godine poduzeće Kontroling Kognosko d.o.o. organiziralo je jedinstveni seminar SALES CONTROLLING u Zagrebu.

Controlling with KPIs

Controlling with KPIs

U suradnji sa Controller Akademiom iz Muenchena dana 06.03.2014. godine u Zagrebu održan je odlično posjećen jednodnevni seminar “Controlling with KPIs”.

Management reporting

Management reporting

U suradnji sa Controller Akademiom iz Muenchena dana 13.06.2013. godine u Zagrebu održan je “Management reporting” seminar