Premium seminari

Kontroling se razvija globalno. Razvijene ekonomije svijeta razvile su metode i alate, te definirale najbolju praksu. Najbolja znanja iz cijeloga svijeta Kontroling Kognosko dovodi u Hrvatsku.

Naša je misija biti lider u području edukacija iz područja kontrolinga. To znači biti uvijek u toku sa svjetskim trendovima, tražiti najbolje stručnjake i stalno biti u potrazi za novim dostignućima. Naš zadatak je da kontrolerima i menadžerima donesemo najnovija kontrolerska znanja kako bi ona što prije zaživjela u gospodarstvu Hrvatske i cijele regije.

Jednom do dva puta godišnje dovodimo u Hrvatsku predavače koji su obilježili današnji kontroling na globalnoj razini:

Fixed Cost Controlling

Fixed Cost Controlling

7. seminar Dietmara Paschera u Zagrebu!! I ovaj put preko 70 menadžera i kontrolera iz šire regije.

IBCS-u uz pomoć ZEBRA.BI

IBCS-u uz pomoć ZEBRA.BI

Sudionici imaju jedinstvenu priliku vidjeti kako izgleda najbolja praksa izrade suvremenih poslovnih izvještaja, a Zebru smo preveli i na hrvatski jezik.

Sales Controlling Seminar

Sales Controlling Seminar

Po drugi puta u dvije godine poduzeće Kontroling Kognosko d.o.o. organiziralo je jedinstveni seminar SALES CONTROLLING u Zagrebu.

Controlling with KPIs

Controlling with KPIs

U suradnji sa Controller Akademiom iz Muenchena dana 06.03.2014. godine u Zagrebu održan je odlično posjećen jednodnevni seminar “Controlling with KPIs”.

Management reporting

Management reporting

U suradnji sa Controller Akademiom iz Muenchena dana 13.06.2013. godine u Zagrebu održan je “Management reporting” seminar

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.