Dostupne informacije ključna su karika za preživljavanje u doba krize

Razvojem alata poslovne inteligencije otvorilo se veliko područje u kojem se kontroling dalje može razvijati

Dostupne informacije ključna su karika za preživljavanje u doba krize

U susret 8 ICCC – International Controlling Conference in Croatia – Međunarodnoj konferenciji o kontrolingu
koja će se održati 12-13.11.2020. preko ZOOM platforme

 

Poduzeća koja od bolnih iskustava zadnje poslovne krize razvijaju kontroling iskorijenila su ‘kaubojski’ način upravljanja. Znatno više pozornosti posvećivala su upravljanju svojom imovinom i razvoju kvalitetnoga poslovnog modela, što je smanjilo rizična ulaganja i ponavljanje pogrešaka.

S razvojem alata poslovne inteligencije otvorilo se veliko područje u kojem se kontroling dalje može razvijati – tumačenjem statističkih modela, upravljanjem promjenama, poznavanjem digitalnih tehnologija i praćenjem trendova.

 

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.