Controller Magazin Special

.

Controller Magazin Special

U novom broju Controller Magazina objavljen je članak Jasmine Očko pod nazivom “Specifičnosti hrvatskog kontroling.

Objavljena je i reportaža o prvoj generaciji hrvatskih polaznika Controller Akademie koji su ovo ljeto u Muenchenu primili diplomu Controller Akademie.
Objavljen je osvrt na gostovanje Jasmine Očko na Međunarodnoj kontroling konferenciji u Rusiji, te reportaža o radu međunarodne ICV skupine koja aktivno radi na projektu LUG – Poljska, a koje je Jasmina Očko aktivni član.

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.