Otvorene su prijave za pohađanje edukacije 27. generacije Controller Akademie. Početak-veljača 2023.

Provjerite i Vi zašto više od 500 naših polaznika ima Controller Akademie Munich Certifikat!

Otvorene su prijave za pohađanje edukacije 27. generacije Controller Akademie. Početak-veljača 2023.

Najpoznatija kontrolerska edukacija u Hrvatskoj i široj regiji upisuje 27. generaciju polaznika koja započinje u veljači 2023.
Edukacija se održava u Hrvatskoj od 2013. godine sa trenericom mr.sc. Jasminom Očko i do sada je više od 500 polaznika dobilo CA Certifikat.

Dobar glas daleko se čuje i to je razlog zašto se grupe vrlo brzo pune. Dati ćemo sve od sebe da i ovaj put opravdamo Vaše povjerenje.

 

Pročitajte komentare polaznika 

.                                                       

                                       

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.