Započela je edukacija 21. generacije polaznika Controller Akademie – 20.01.2021.

.

Započela je edukacija 21. generacije polaznika Controller Akademie – 20.01.2021.

Najpoznatija kontrolerska edukacija u Hrvatskoj i široj regiji – krenula 21. generaciju polaznika sukladno preporukama i smjernicama epidemiologa i CZ RH.

U 7 godina koliko se edukacija održava u Hrvatskoj, preko 400 polaznika dobilo je Certifikat i Diplomu CA Munchen. Dobar glas daleko se čuje – najnovija grupa se polagano popunjava. Dati ćemo sve od sebe da i ovaj put opravdamo Vaše povjerenje.

Ukoliko se još niste imali prilike pridružiti velikoj zajednici certificiranih kontrolera,pridružite se 21. generacija Controller Akademije koja kreće u 20. siječnja 2021. godine.

Planirani termini održavanja 21. generacije: 

  • 1. modul 20.-23.01.2021.
  • 2. modul 17.-20.03.2021.
  • 3. modul 12.-15.05.2021.

 

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.