Controller Akademie – u tijeku 19. – upisujemo 20. generaciju polaznika

Početak - rujan 2020.

Controller Akademie – u tijeku 19. – upisujemo 20. generaciju polaznika

Najpoznatija kontrolerska edukacija u Hrvatskoj i široj regiji – upisujemo 20. generacijom polaznika sukladno preporukama i smjernicama epidemiologa i CZ RH.

U 7 godina koliko se edukacija održava u Hrvatskoj, preko 350 polaznika dobilo je Certifikat i Diplomu CA Munchen. Dobar glas daleko se čuje – najnovija grupa već je popunjena i u tijeku. Dati ćemo sve od sebe da i ovaj put opravdamo Vaše povjerenje.

Ukoliko se još niste imali prilike pridružiti velikoj zajednici certificiranih kontrolera, sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da 20. generacija Controller Akademije kreće u 09. mjesecu 2020. godine.

Planirani termini održavanja 20. generacije: 

  • 1. modul 09.-12.09.2020.
  • 2. modul 28.-31.10.2020.
  • 3. modul 09.-12.12.2020.

 

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.