Čestitamo našim polaznicima na diplomi Controller Akademie Munich!

.

Čestitamo našim polaznicima na diplomi Controller Akademie Munich!

U mjesecu lipnju 2017. godine prva grupa polaznika 5. modula Controller Akademie Munich u organizaciji poduzeća Kontroling Kognosko dobila je DIPLOMU te završila kompletnu edukaciju u trajanju od 5 modula!

Sukladno našoj misiji, trajno radimo na podizanju razinu znanja i kompetencija naših kontrolera i menadžera iz područja kontrolinga.
Ponosni smo što smo kontrolerima i menadžerima cijele regije olakšali put do stjecanja CA Diplome koja je sada zahvaljujući uskoj suradnji Kontroling Kognoska I CA – dostupnija nego ikada.

Svi Kognoskovi polaznici 1-3 modula CA imaju povlaštenu cijenu za 4-5 modul CA koji se izvodi u suradnji sa njemačkim trenerima u Zagrebu i Munchenu. Time su se stekli uvjeti da napredna znanja i najbolja praksa na velika vrata ulaze u naše gospodarstvo.Veselimo se budućim generacijama – novi termini za 4-5 modul sa njemačkim kolegama već su dogovoreni!

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.