Business English for Controllers 2014.

70 sati intenzivne stručne edukacije iz pažljivo odabranih područja kontrolinga

Business English for Controllers 2014.

Napredni stručni edukacijski program za učenje engleskog jezika ciljano usmjeren na potrebe kontrolera do sada nije postojao na tržištu šire regije. Iz tog razloga kreirali smo za vas poseban program u trajanju od 4 mjeseca, odnosno 70 sati intenzivne stručne edukacije iz pažljivo odabranih i prijeko potrebnih stručnih područja.
Odabrane teme vezane su uz svakodnevnu praksu, te terminologiju koja se koristi u svakodnevnom rješavanju specifičnih poslovnih problema.S obzirom na specifičnost terminologije, najveći zadatak bio je odabir predavača koji je apsolutni stručnjak u engleskom jeziku, ali istovremeno ima znanje i veliko iskustvo u području ekonomske, a posebno kontrolerske, računovodstvene i financijske terminologije.
Ovaj program prati knjiga „Business English for Controller“ autora Bosewitz/Worner i uključena je u cijenu edukacije.
Predavač programa „Engleski za kontrolere“ biti će gđa Ana Berković, nositeljica Certificate in Teaching English for Business izdanog od strane London Guildhall University and International Vocational Awarding Body, i LCCI Certificate in Teaching English for Business, izdanog od strane York Associates, St Saviours Place, York UK.Sadržaj programa:

 

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.