Business English for Controllers 2014.

70 sati intenzivne stručne edukacije iz pažljivo odabranih područja kontrolinga

Business English for Controllers 2014.

Napredni stručni edukacijski program za učenje engleskog jezika ciljano usmjeren na potrebe kontrolera do sada nije postojao na tržištu šire regije. Iz tog razloga kreirali smo za vas poseban program u trajanju od 4 mjeseca, odnosno 70 sati intenzivne stručne edukacije iz pažljivo odabranih i prijeko potrebnih stručnih područja.
Odabrane teme vezane su uz svakodnevnu praksu, te terminologiju koja se koristi u svakodnevnom rješavanju specifičnih poslovnih problema.S obzirom na specifičnost terminologije, najveći zadatak bio je odabir predavača koji je apsolutni stručnjak u engleskom jeziku, ali istovremeno ima znanje i veliko iskustvo u području ekonomske, a posebno kontrolerske, računovodstvene i financijske terminologije.
Ovaj program prati knjiga „Business English for Controller“ autora Bosewitz/Worner i uključena je u cijenu edukacije.
Predavač programa „Engleski za kontrolere“ biti će gđa Ana Berković, nositeljica Certificate in Teaching English for Business izdanog od strane London Guildhall University and International Vocational Awarding Body, i LCCI Certificate in Teaching English for Business, izdanog od strane York Associates, St Saviours Place, York UK.Sadržaj programa: