5 godina Kontroling centra Kognosko

Iza nas je pet fantastičnih godina sa prekrasnim ljudima koji istinski uživaju u kontrolingu.

5 godina Kontroling centra Kognosko

Prvi kontroling centar u Hrvatskoj slavi prvih 5!

Iza nas je pet fantastičnih godina sa prekrasnim ljudima koji istinski uživaju u kontrolingu.

Velika je privilegija svoj profesionalni dio života dijeliti sa ljudima koji se razvijaju, uče, napreduju. Istinsko je zadovoljstvo dijeliti znanje sa ljudima koji ga cijeli svoj život dijele, rasti sa onima koji rastu.

Hvala vam na prvih 5. Truditi ćemo se biti još bolji!

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.