15 godina kontrolinga u Kognosku

S veseljem se sjećamo svih naših projekata u prvih 15!

15 godina kontrolinga u Kognosku

 

Hvala svim klijentima, polaznicima naših edukacija, suradnicima i partnerima što ste imali povjerenja u nas. Veselimo se novim izazovima sa vama!

 

 

AKO NAS JOŠ NISTE UPOZNALI, TO ĆE BITI NAJLAKŠE KROZ BROJKE – OVO SU NAŠA POSTIGNUĆA

 

.

 Početak naše velike kontrolorske priče datira još iz davne 2005. godine kada je obrt Kognosko krenuo sa prvim in-house  i otvorenim treninzima u području iz kontrolinga. Upravo ti prvi, više nego uspješni treninzi – kreirani na vlastitom kontrolerskom iskustvu – bili su začetak cijelog spektra edukacija koje smo razvili u idućim godinama i koje danas pomažu poduzećima i organizacijama da bolje razumiju i žive kontroling…

Tih godina nastajali su i prvi članci koji su pratili događaje u realnom životu autorice Jasmine Očko i direktno iz prakse postajali materijal za učenje svih koji su već tih dana zanimali za kontroling. S obzirom da internet tada još nije donosio mnogo o kontrolingu, to je bio gotovo jedini način da svježa iskustva iz prakse u Hrvatskoj budu dijeljena, da se znanje širi i raste…

S veseljem se sjećamo naših početaka, svih naših projekata u prvih 15 i veselimo se svim novim izazovima koji nas čekaju u budućnosti!

 

PROČITAJTE VIŠE O NAMA ….

 

ČLANCI IZ 2005. GODINE:

  

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.