11. Međunarodna konferencija o kontrolingu-11ICCC –Moć sinergije!

11 International Controlling Conference in Croatia – uživo 17.11.2023, Zagreb, hotel Sheraton

11. Međunarodna konferencija o kontrolingu-11ICCC –Moć sinergije!

Pod pokroviteljstvom ICV – Internationaler Controller Verein konzultantsko poduzeće Kontroling Kognosko i
Lider media organiziraju 11. Međunarodnu konferenciju o kontrolingu (ICCC). Prezentacije su na hrvatskom i engleskom jeziku
uz simultano prevođenje.
..

Ne zaboravite 17. studeni 2023. 

Uživo u Zagrebu, hotel Sheraton, Ul. kneza Borne 2
petak, 9,00 – 16,00 sati

.
ŠTO SMO OVE GODINE PRIPREMILI ZA VAS: 

Svijet živi digitalnu transformaciju i prilično jak zaokret prema ekološkoj održivosti i zelenom gospodarstvu. Upravljanje se mijenja nevjerojatnom brzinom, a nove generacije zaposlenika gotovo svakodnevno donose i nova pravila. Na tržištu – čeka nas već dobro poznata nepredvidivost.

Upravo zato što se u modernom poslovanju isprepliću brojni faktori, od kojih su neki sasvim novi, sinergija je sada ključ uspjeha.
Može uključivati sve moguće veze koje omogućuju napredak – među-funkcionalna sinergija, sinergija vodstva i zaposlenika, tehnologije i ljudi, sinergija inovacija i unapređenja, učenja i razvoja, socijalna i ekološka sinergija te svakako financijska i operativna sinergija.

.
ZAŠTO TREBATE OBAVEZNO DOČI: 

1. Slušat ćete o jedinstvene priče o top temama i najaktualnijim pitanjima modernog menadžmenta i kontrolinga
2. Sjajni predavači iz Njemačke, Austrije, Slovenije i Hrvatske donose dobre vijesti i iskustva iz prve ruke
3. Imat ćete priliku slušati o trendovima u menadžmentu, promašenim odlukama, IT rješenjima i fantastičnim prilikama koje nas čekaju u budućnosti kontrolinga
4. Uživat ćete u networkingu uz 200-300 posjetitelja iz zemlje i inozemstva, naše sponzore i partnere
5. Ako još niste, sada ćete se upoznavati s ICV-om, najvećom međunarodnom udrugom kontrolera na svijetu.

.

VIŠE O KONFERENCIJI MOŽETE PROČITATI OVDJE:

PROGRAM..

 

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.