Kontroling Centar Kognosko

Najbolje mjesto za razvoj kontrolerskih znanja u Hrvatskoj i regiji

 

Adresa: Jaruščica 1e, Lanište, Zagreb

Svake godine susrećemo se sa više od 300 menadžera i kontrolera  iz cijele regije. Prenosimo znanja, ali i razmjenjujemo iskustva najbolje prakse i širimo mrežu kontakata. Ujedno stvaramo potpuno nove, vlastite trendove, čime svakodnevno doprinosimo razvoju kontolerske svijesti na ovim prostorima.

Ugodnu atmosferu ovog edukacijskog centra uvelike podiže najmodernija oprema u potpunosti prilagođena potrebama radnog prostora. Kontroling je zahtjevna disciplina, traži puno energije, budnost i koncentraciju, a oprema koja se koristi može bitno utjecati na kvalitetu izvedbe treninga. Stoga je uređenju ovog prostora posvećena iznimna pažnja.

U nastavi se koristi interaktivan wireless smart-board, projektori bez sjene, pin-board, white-board, flip-chart-ovi. Osobito trebamo napomenuti da je sam prostor prilagođen radu u grupama, a interaktivno se koriste dvije dvorane. Opremljen je sa besplatnim WI-FI -em, wireless printerima i scanerima, najmodernijim profesionalnim uređajima za prozračivanje i izmjenom zraka u prostoru i ergonomskim stolicama te besplatnim parkiranim mjestom za sve polaznike u neposrednoj blizini centra na udaljenosti do 300 m. Naš trajni zadatak je osigurati najveću razinu kvalitete za sve naše korisnike.

 

Iz tog razloga ovaj prostor koristi se multifunkcionalno – za edukacije, in-house treninge, team-buildinge ili osobne konzultacije.

Osim toga, ovo je i službena adresa ogranka ICV – Međunarodne udruge kontrolera u Hrvatskoj i više puta godišnje koristi se za ICV radionice radne skupine -Hrvatska.

Također, moguće je ugovoriti sukladno vlastitim potrebama i slobodnim terminima najam prostora Kontroling centra Kognosko.

Pošaljite nam upit

Suglasnost

Košarica Uklonjeno. Vrati
  • Košarica je prazna